Pobeditel.com – футболни прогнози и предложения за залози

pobeditel.com - футболни прогнози и предложения за залозиPobeditel.com e сайт за футболни прогнози и предложения за залози. Ние също така предлагаме актуални коефициенти, статистика и резултати от изиграните мачове. Цялото съдържание на Pobeditel.com е напълно безплатно.

Обосновани футболни прогнози

Прогнозите на Pobeditel.com се пишат от специалист с 20 годишен опит в спортните залози. При писането на футболните прогнози се взима под предвид всякаква информация свързана с предстоящите мачове, формата на отборите, контузени и наказани футболисти и много други фактори. Следим int.soccerway.com, flashscore.bg и вестник еврофутбол.

Даваме прогнози за краен резултат, двоен шанс, под/над 2.5 гола и гол/гол. Следим най-популярните футболни лиги – Висша Лига, Шампионска Лига, Сериа А, Бундеслига и други.

Предложенията за залози

Предложенията ни за залози са компютърно генерирани и изцяло базирани на факти и статистика. Вече няма нужда да анализираш множество дълги таблици със статистика от изиграните мачове. Предложенията ни за залози съдържат есенцията от завършилите мачове.

Актуални коефициенти

Всички наши футболни прогнози и предложения за залози съдържат и коефициенти от bet365. Te се обновяват автоматично през няколко минути. За твое удобство, когато натиснеш на даден коефициент, ще бъдеш пренасочен към bet365 и избраният от теб залог ще бъде въведен във фиша ти.

Статистика и резултати

Публикуваме статистика от предишните срещи, както и директните сблъсъци между двата съперници. Освен прогнози, на Pobeditel.com можеш да откриеш и резултатите от изиграните мачове. В секцията ЗАВЪРШИЛИ, можеш да видиш и успеваемостта на нашите прогнози. След като даден мач е изигран, ако прогнозата за него е била успешна, тя се оцветява в зелено, ако сме сгрешили прогнозата се оцветява в червено.

Видео демонстрация на функционалностите в сайта можете да видите в YouTube и Vbox7.

Важно

Ние не гарантираме, че прогнозите ни са винаги верни! Хазартът и залозите онлайн могат да доведат до пристрастяване и значителна загуба на пари. Моля залагай отговорно и само с пари, които можете да си позволиш да загубиш!