Световно първенство прогнози

понеделник, 18 юни
Швеция Швеция
15:00
Корея Корея
Белгия Белгия
18:00
Панама Панама
Тунис Тунис
21:00
Англия Англия
вторник, 19 юни
Колумбия Колумбия
15:00
Япония Япония
Полша Полша
18:00
Сенегал Сенегал

Световно първенство прогнози

От 1930 вече 88 год. световните първенства по футбол са най-гледаните спортни събития, които събират на стадионите, а по-късно и пред екраните милиони фенове на най-великата игра! За около месец светът сякаш е замрял в очакване на короноването на поредният шампион, излъчен след дълги квалификации на петте Континента и кулминацията от самата надпревара. Това е времето, когато любителите на спортни залози могат да тестват познанията си.

Какво е различното в прогнозирането на един Мондиал?

Задължително е, първенството да се раздели на две фази - срещите в предварителните групи и мачовете с директна елиминация. От опита на последните поне 5-6 първенства знаем, че наглед лесните прогнози в групите, където почти винаги имаме два изявени фаворита, понякога се получават частични изненади. Нашите прогнози ще се съобразяват с “желанието” на силните тимове да се класират с минимум усилия и не рядко да си "избират" по лесен съперник в елиминациите! Трябва да бъдем внимателни, особено със залозите в последните мачове в групите. Според нас много голям процент от мачовете ще завършват под 2.5 гола поради изравнените сили на тимовете и голямото напрежение и е много по-добре избягването на залози с точен знак за сметка на по-сигурни опции като гол/гол и под и над 2.5 гола!

Как взимаме под предвид при създаването на прогнозите за Световното първенство?

Писането на прогнози за такъв форум е много специфично - статистиката за повечето противници е оскъдна и не е най-важният фактор. Много по-решаваща е текущата форма и наличието на контузени титулярни футболисти.

Каква е нашата прогноза за победител на Световното първенство

Най-задаваният въпрос е кой ще грабне златната статуетка-тук залагаме на утвърдена констатация, която сочи, че в 9 от 10 първенства проведени на Стария континент, победител е европейски тим. Избирайте от Германия, Испания и Франция, а може и някой скрит фаворит като Португалия. Едно е ясно, на 21-то Световно първенство ни очакват интересни и вълнуващи двубои на високо ниво, а на всички участници в игрите със залози пожелаваме много късмет и висока успеваемост, надяваме се и с нашето съдействие!