ЕРЕДИВИЗИ ПРОГНОЗИ

Ередивизи прогнози

събота, 19 октомври
АЗ Алкмаар АЗ Алкмаар
19:30
Хееренвеен Хееренвеен
Валвейк Валвейк
19:30
Аякс Аякс
Твенте Твенте
20:45
Вилем II Вилем II
ВВВ Венло ВВВ Венло
21:45
Витес Витес
неделя, 20 октомври
ПЕК Цволе ПЕК Цволе
13:15
АДО Деен Хааг АДО Деен Хааг
Емен Емен
15:30
Фортуна Ситард Фортуна Ситард
Гронинген Гронинген
15:30
Спарта Ротердам Спарта Ротердам
Фейенорд Фейенорд
17:45
Хераклес Хераклес

Ередивизи прогнози

Прочети безплатни прогнози за мачовете от Ередивизи. Открий интересни предложения за залози базирани на факти и статистика. Публикуваме прогнози за краен резултат, двоен шанс, под/над 2.5 гола и гол/гол. Прогнозите на Pobeditel.com се пишат от футболен експерт с над 20 години опит в спортните залагания.

Ередивизи прогнози - Pobeditel.com

Предложения за залози за мачовете от Ередивизи

Освен прогнози, тук можеш да прочетеш и компютърно генерирани предложения за залози за Ередивизи. Pobeditel.com ти пести време, анализирайки и обобщавайки голям обем данни за предишните мачове на всеки отбор. Когато нашият алгоритъм открие често срещани ситуации, той ти предлага да направиш съответния залог. Например, ако домакините са вкарвали над 2.5 гола в последните си 3 домакински мача, то Pobeditel.com ще ти предложи да заложиш на над 2.5 гола.

Актуални Коефициенти за Ередивизи

Всички наши прогнози и предложения за залози за мачовете от Ередивизи съдържат и актуален коефициент от bet365. Коефициентите се обновяват автоматично на всеки 20 минути.

Ако натиснеш на даден коефициент от прогнозите, предложенията за залози или таблицата с коефициентите, ще бъдеш пренасочен към bet365 и избраният от теб залог ще бъде въведен във фиша ти.